Pogrebi

Među 49.000 bazenskih posjetitelja 1.640 sezonaca!

Kupališna sezona na Gradskim bazenima završava u nedjelju 18. rujna. Do kraja je ovog tjedna, po tradiciji, ulaz besplatan. S obzirom na temperaturu zraka i malo vjetra, za kupanje će trebati trunka hrabrosti, iako je voda velikog bazena s 22 ºC i dalje kristalno čista i ugodna za plivanje i uživanje.

Gradske bazene tijekom ljeta posjetilo je oko 49.000 kupača, što proteklu sezonu čini rekordnom, uzme li se razdoblje od 2014. do danas, otkako javnim kupalištem upravlja Univezal. Srušen je još jedan rekord – zanimanje za sezonske individualne i obiteljske ulaznice bilo je gooolemo, o čemu svjedoči 1.640 sezonaca! Za izvrsne rezultate zahvaliti treba vrućem ljetu, popularnim cijenama, ali i izvrsnoj pripremi i kvaliteti vode, za koju je zaslužan bazenski tim.

Špica ove sezone, ispostavilo se, zabilježena je za praznički vikend od 5. do 7. kolovoza s prodanih 2.000 dnevnih ulaznica. Spiralni aquagan od 55 metara, magnet za najmlađe, imao je u tri mjeseca više od 100.000 spustova!

Pročitajte i ovo

Iscrtavanje pješačkih prijelaza uoči početka škole

Prije prvog zvona u novoj školskoj godini Univerzalovi radnici iscrtavaju pješačke prijelaze i zaustavne linije …

Svakom kućanstvu deset žutih vreća godišnje

Žuta je kanta već napunjena, a do redovnoga odvoza plastike treba se strpjeti? Nije problem, …

Zbog vrućina prvi pogreb u 10, a drugi u 11 sati

Od ponedjeljka 1. kolovoza mijenja se raspored ispraćaja pokojnih osoba i ukopa na đakovačkim grobljima. …

Želite li papirnati račun zamijeniti digitalnim?

Prateći komunikacijske tehnologije i praktična rješenja, odlučili smo provjeriti jesu li naši korisnici zainteresirani račune …

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *

Skip to content