Pogrebi

Zimska služba spremna!

Programom održavanja nerazvrstanih cesta u zimskim uvjetima, o čemu brine trgovačko društvo Univerzal, za novu su sezonu pripremljena dva kamiona s ralicama i posipačima, četiri ralicom i rasipačem opremljena traktora, kombinirka i sedam manjih radnih strojeva pogodnih za čišćenje pješačkih zona i parkirališta. Za potrebe posipavanja kolnika u Univerzalovu je skladištu zasad osigurano 50 tona soli i 30 prostornih metara sipine.

Obavljena je i tradicionalna smotra Zimske službe, kojoj su, uz direktora komunalca Stjepana Ripića, nazočili zamjenik gradonačelnika Antun Galić, pročelnica Upravnog odjela za gospodarstvo Sanja Rogoz Šola i načelnik Policijske postaje Đakovo Rudolf Kolarić. Istaknuta je dobra pripremljenost Univerzalovih radnika i mehanizacije za zimske uvjete i izazove. S punom se pozornošću prate najave meteorologa i obavezno izlazi na teren već pri temperaturama koje uzrokuju smrzavanje kolnika.

Gradski komunalac pokriva 60 kilometara nerazvrstanih cesta, 30.000 četvornih metara pješačkih površina i 10.500 četvornih metara parkirališta, a snijeg se čisti po stupnjevima prioriteta određenih Programom održavanja nerazvrstanih cesta, koji je donijelo Gradsko vijeće.

Pročitajte i ovo

E-groblje: tražilica pokojnika s lokacijom grobnog mjesta

E-groblje nova je digitalna usluga koju trgovačko društvo Univerzal stavlja na raspolaganje građanima za pregled …

Nove žardinijere umjesto 30 godina starih vaza

Nakon više od 30 godina zamijenjene su vaze na sjevernom ulazu na korzo, uz upravnu …

Uređenje Gradskog groblja usuret blagdanu Svih svetih

Od početka mjeseca na Gradskom groblju užurbano traju pripreme za blagdan Svih Svetih. Uz čišćenje …

Ljetnice ustupaju mjesto maćuhicama

Sadnjom maćuhica na cvjetnim gredicama kružnog toka u Pavićevoj ulici otpočelo je jesensko uređenje gradskih …

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *

Skip to content