Pogrebi

Važne COVID obavijesti za korisnike Univerzalovih usluga

U skladu s Odlukom Stožera civilne zaštite RH (NN 121/2021), za sve korisnike usluga trgovačkog društva Univerzal, koji ulaze u službene prostorije, vrijedi obveza predočenja EU digitalne COVID potvrde ili drugog odgovarajućeg dokaza o cijepljenju, preboljenju bolesti Covid-19 ili testiranju. Univerzalov službenik prilikom provjere dokaza radi utvrđivanja identiteta korisnika može zatražiti na uvid i osobnu iskaznicu ili neki drugi identifikacijski dokument.

Univerzal je kao komunalno društvo u vlasništvu lokalne samouprave dužan provoditi propisane odredbe, zbog čega korisnike molimo za razumijevanje i izdvajamo još neke korisne informacije:

✅ Sve usluge Univerzalove administracije, za koje nije neophodan osobni dolazak u prostorije trgovačkog društva na bilo kojoj adresi, preporučujemo obaviti putem telefona (031/811-018) ili e-poštom (e: univerzal@univerzal-djakovo.hr). Vaši će pozivi i poruke biti proslijeđeni nadležnim osobama i službama. U slučaju da ispunjavate uvjete za ulazak u službene prostorije, najavite svoj dolazak.

✅ Pri dolasku u Reciklažno dvorište Đakovo (Lj. Gaja 31) radi predaje odvojenog otpada i na Odlagalište neopasnog otpada Vitika radi predaje klaoničkog otpada obavezno je koristiti zaštitnu masku. COVID potvrda nije uvjet.

✅ Blagajna Tržnica, A. Cesarca 9, od 16. studenog 2021. privremeno je zatvorena. Uplate se mogu obaviti na preostalim trima Univerzalovim blagajnama (Uprava, V. Nazora 68 od ponedjeljka do petka od 7 do 15 sati, Trgovina, Lj. Gaja 31 od ponedjeljka do subote od 7 do 17 sati, Parking, V. k. A. Stepinca 2 od ponedjeljka do petka od 7 do 20 sati i subotom od 7 do 14 sati).

✅ Za otvoreni i zatvoreni dio Gradske tržnice Đakovo vrijede dosadašnje epidemiološke mjere i preporuke, bez novih ograničenja i provjere COVID potvrda ili drugih dokaza na ulazu u objekt.

✅ U Univerzalovu prodavaonicu i cvjećarnicu (Lj. Gaja 31) ulazi po jedna osoba sa zaštitnom ili medicinskom maskom. COVID potvrda nije uvjet.

✅ U prostor Poslovne jedinice Groblje (Lj. Gaja 31, dvorište), radi dogovora o posljednjem ispraćaju i pogrebu te ostalih potreba korisnika moguće je ući samo uz predočenje EU digitalne COVID potvrde ili drugog odgovarajućeg dokaza. Sve što nužno ne zahtijeva osobni dolazak preporučujemo obaviti telefonskim pozivom na broj 031/812-260 ili putem elektroničke pošte, e: groblje@univerzal-djakovo.hr.

✅ Za ulazak u kuće oproštaja na Gradskom groblju i na grobljima prigradskih naselja neophodna je EU digitalna COVID potvrda ili drugi dokaz koji se smatra vrijedećim. Sućut ožalošćenima na pogrebima i posljednjim ispraćajima ne smije se izražavati bliskim kontaktom.

(foto: Poslovni dnevnik)

Pročitajte i ovo

O navodima vijećnice Francem o glomaznom otpadu

Na priopćenje za javnost gradske vijećnice Ivane Francem o problematici odvoza glomaznog otpada, koje je …

Od 2. svibnja ljetno vrijeme odvoza otpada

Javnu uslugu sakupljanja komunalnog otpada Univerzal će od ponedjeljka 2. svibnja 2022. obavljati po ljetnom …

Četiri stabla u novom generacijskom drvoredu

Ekonomska je škola “Braća Radić” u suradnji s Univerzalom na zelenoj površini uz spoj Splitske …

Od svibnja nova cijena javne usluge sakupljanja otpada

Od 1. svibnja stupa na snagu novi Cjenik javne usluge sakupljanja komunalnog otpada trgovačkog društva …

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *

Skip to content