031 811 018 [email protected]

Zahvaljujući sustavu politike upravljanja i visokoj organizaciji poslovanja u čitavoj lepezi komunalnih djelatnosti, trgovačko društvo Univerzal steklo je međunarodni certifikat ISO 9001:2015.

Certifikat je potvrda kontinuiranog ulaganja u razvoj poslovnih aktivnosti, rast standarda javne usluge, nove tehnologije i educiranost kadrova, što pridonosi podizanju razine sustava kvalitete gradskog komunalca.

– U protekle smo dvije godine izdvojili znatna sredstva za poboljšanje radnih uvjeta i prava radnika i utrošili puno energije u operativnost poslovnih jedinica, koja je danas na zavidnoj razini. Pružanje usluga korisnicima, a to su naši građani, kao i korektni odnosi s kupcima i dobavljačima za Univerzal predstavljaju obvezu od najveće važnosti. ISO norma dokaz je da radimo dobar posao u vlastitoj kući i izvan nje i motivira nas da u svim aktivnostima i dalje pratimo odgovarajuće interne i nacionalne norme i relevantne propise koji se odnose na kvalitetu usluga, zaštitu okoliša, zdravlje i sigurnost zaposlenika, kaže Univerzalov direktor Stjepan Ripić. Kao poseban primjer dobre prakse prilikom provjere uvjeta za dodjelu ISO norme istaknuto je Reciklažno dvorište Đakovo.

Skip to content