Pogrebi

Tržnica i sajmište

GRADSKA TRŽNICA ĐAKOVO
Augusta Cesarca 9
ponedjeljak-subota: od 07:00 do 13:00 sati
TRADICIJSKI TRŽNI DANI: srijeda i subota
telefon: +385 (0)31 812 105


Virtualna šetnja Gradskom tržnicom

Google Street View Trust

Na Gradskoj se tržnici obavlja kupoprodaja na malo poljoprivredno-prehrambenih i drugih proizvoda i roba, njihovo uskladištenje i pružanje tehničkih usluga korisnicima pri prometu roba.

Prodajna su mjesta na kojima se obavlja trgovanje: montažni objekti, štandovi boksovi, vitrine, klupe, skladišni i rashladni prostor. Sva mjesta, osim montažnih objekata, mogu se izdati u zakup dnevno ili na rok od najduže godinu dana.

Radi osiguranja kontinuiteta prodaje i stalnosti prodajnih mjesta korisnicima tržnih usluga mogu se izdati rezervacije za korištenje prodajnog mjesta na rok od najmanje 3 do najviše 12 mjeseci.


SAJAM DOMAĆIH ŽIVOTINJA

Sajmište bb, Piškorevci

Kalendar stočnog sajma u 2021. godini

Sajam u Piškorevcima tijekom 2019. održava se svakog prvog dana u mjesecu, odnosno drugog, ako je prvi neradni dan, praznik ili blagdan te uoči Božića 21. prosinca.

U Univerzalovoj Poslovnoj jedinici Tržnica i sajmište obavljaju se poslovi naplate tržnih i sajamskih taksa, održavanje čistoće u unutrašnjosti Gradske tržnice, također i čišćenje, održavanje i uređenje vanjskog tržnog i sajamskog prostora.

Skip to content