Pogrebi

Trend visoke posjećenosti Gradskih bazena i u srpnju

Na Gradskim se bazenima do kraja srpnja okupalo više od 31.000 posjetitelja! Već je posljednjeg vikenda u mjesecu, kada je evidentirano 2.000 kupača, premašena brojka kojom je zaključena prošlogodišnja izazovna epidemiološka sezona, dok je u aktualnoj sezoni prvih kolovoških dana posjećenost na 95% u usporedbi s 2019.! Pokazatelji su ovo koji posebno ponosnim čine cijeli Univerzalov bazenski tim, od tehničkog osoblja i spasilaca do raspoložene ekipe iz Ljetnog đira.

S tisuću su korisnika sa sezonskom ulaznicom, povoljnim cijenama dnevnog kupanja, spusta aquaganom, osvježavajućih pića i sladoleda, a napose s neprestano čistom, dobro pripremljenom i zdravstveno ispravnom vodom Gradski bazeni u Đakovu hit ljeta! Čistoću vode i bazenskog kruga posjetitelji posebno cijene, a važna je sastavnica njihova zadovoljstva ponuda Ljetnog đira, što je dodatna vrijednost. Nastavi li se ovakav trend do kraja klimatološkog ljeta, smiješi nam se jedna od najboljih sezona u tridesetogodišnjoj povijesti gradskog kupališta.

Pročitajte i ovo

Otvorenje kupališne sezone 1. lipnja!

Gradski bazeni u Đakovu otvaraju se za posjetitelje u srijedu 1. lipnja! Radno je vrijeme …

Još sedam zgrada u konkurenciji za energetsku obnovu

Sedam je projektnih prijedloga za energetsku obnovu višestambenih zgrada, kojima je upravitelj trgovačko društvo Univerzal, …

Počinje odvoz biootpada za 4.000 kućanstava

Od ponedjeljka 16. svibnja, kako smo već najavili, otpočinje tjedni odvoz biootpada kućanstava prema rasporedu …

Traju pripreme za novu kupališnu sezonu

S prvim su toplijim danima na Gradskim bazenima živnule pripreme za novu kupališnu sezonu. Temeljito …

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *

Skip to content