Pogrebi

Rekordna sezona na Gradskim bazenima s 47.000 gostiju!

Najavljeni niz ugodnih, sunčanih i toplih dana na početku rujna ide u prilog Gradskim bazenima, na kojima još nije zatvorena kupališna sezona. Iako je nagla promjena vremena krajem kolovoza naglo prekinula ljeto i temperaturu vode u olimpijskome bazenu s 26 spustila na 20ºC, već u prva tri kolovoška tjedna zabilježeno je bilo 16.000 gostiju. Dodaju li se tomu prethodna dva mjeseca, dolazimo do brojke od 47.000 posjetitelja i rekordne sezone!

Izvrsne rezultate dugujemo dugujemo vrućinama, simboličnoj cijeni dnevnih i sezonskih ulaznica, ali i cjelokupnom bazenskome timu koji se opet iskazao kvalitetnom pripremom vode za kupanje. Bez obzira na tisuće posjetitelja na tjednoj bazi, zahvaljujući naporima i stalnom motrenju naših tehničara voda je čitavo ljeto bila vrhunske kakvoće, kristalno čista i zdravstveno posve ispravna! Potvrdila su to sva provedena laboratorijska ispitivanja Nastavnog zavoda za javno zdravstvo OBŽ s javno dostupnim rezultatima.

Uslugu za posjetitelje Univerzal je u lipnju proširio otvorenjem vlastitog prodajnog mjesta „Ljetni đir“ i posluživanjem kave, hladnih pića i sladoleda po cijenama povoljnijima od uobičajenih ugostiteljskih cijena. Njegova je mlada ekipa osvojila simpatijama, o čemu najbolje govore brojne recenzije gostiju. Iskazane su također pohvale na čistoću bazenskog kruga, uređenost i atmosferu.

Đakovački Bazeni s “Ljetnim đirom” ostaju otvoreni najmanje do 12. rujna.

Pročitajte i ovo

Nova klizališna sezona od 10. prosinca!

Na Gradskom klizalištu na Strossmayerovu trgu komunalni radnici privode kraju posljednje pripreme za novu klizališnu …

Poziv za najam kućica u sklopu Adventa u Đakovu 2021.

Univerzal d.o.o. je (30. studenoga) objavio Poziv za iskazivanje interesa za najam drvenih kućica za …

Zimska služba spremna!

Programom održavanja nerazvrstanih cesta u zimskim uvjetima, o čemu brine trgovačko društvo Univerzal, za novu …

Važne COVID obavijesti za korisnike Univerzalovih usluga

U skladu s Odlukom Stožera civilne zaštite RH (NN 121/2021), za sve korisnike usluga trgovačkog …

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *

Skip to content