Pogrebi

PayDo aplikacija za najpovoljniji parking

Koristite li javno parkiralište i pritom želite uštedjeti, preporučujemo programsku aplikaciju PayDo. Prednost je ovog jednostavnog digitalnog rješenja izbjegavanje naknade od 0,75 kuna za platnu transakciju teleoperatoru, koja se dodaje na svaki SMS s registracijskim oznakama parkiranog automobila za svaki plaćeni sat. Tako ćete primjerice, koristite li PayDo na svome smartphoneu umjesto uobičajene SMS poruke, za dva sata parkiranja u bilo kojoj zoni u Đakovu uštedjeti 1,50 kuna!

PayDo predstavnik Filip Čretnik za nedavnog je posjeta Univerzalu u suradnji sa Službom za informiranje i komunikacije gradskog komunalca provjerio sve mapirane granice zona javnog parkirališta, koje korisnici aplikacije vide na zaslonu smartphona. Obradovao nas je i novim oznakama vidljivosti zona s geolokacijskom ikonom Strossmayerove katedrale, najprepoznatljivijeg simbola Đakova, koje će se uskoro naći na svim parkomatima.

Da biste prvi put koristili opisane pogodnosti, potrebno je preuzeti besplatnu aplikaciju PayDo na platformama za iOS i Android (App Store, Google Play) ili na stranici www.paydo.hr. PayDo će nadalje jednostavno, uz vašu asistenciju, provesti proces registracije, prebacivanje sredstava s debitne ili kreditne kartice na željeni PayDo saldo i plaćanje parkinga. Posebno je praktično koristiti kartu s ucrtanim parkirališnim zonama i automatskim pozicioniranjem, imate li na svojem telefonu uključene lokacijske usluge. Ukratko, nakon početnih koraka za koje treba izdvojiti nešto vremena, PayDo je doista brzo, praktično i pouzdano rješenje, a osim na pametnom telefonu može se rabiti i na računalu. I vrijedi kako za privatne, tako i za poslovne korisnike kojima je još poželjnija.

Đakovo je u PayDo mreži gradova zahvaljujući Univerzalu od rujna 2018., kada se pojavila programska aplikacija koju je razvila tvrtka Infoart. Danas ih je 77, pa parkiranje u svega nekoliko klikova možete platiti i u brojnim drugim gradovima diljem Hrvatske. Posebne pogodnosti parkirnog “pomoćnika” smiješe se vlasnicima Mastercard kartice s uvjerljivo najpovoljnijim parkiranjem, čak i ispod osnovne cijene zone, o čemu se detaljnije možete informirati na www.paydo.hr.

Pročitajte i ovo

Na svim grobljima obvezne zaštitne maske!

Uoči blagdana Svih svetih, kad groblja postaju mjesta brojnijih okupljanja, nacionalni je Stožer civilne zaštite …

Univerzal preuzeo nove kamione vrijedne 1,5 milijuna kn

U Reciklažnom je dvorištu Đakovo Univerzal predstavio dva nova kamiona specijalizirana za odvojeno prikupljanje otpada, …

Od 1. listopada ponovno stočni sajam u Piškorevcima

Prvoga listopada vraća se Univerzalov stočni sajam u Piškorevcima! Tradicionalno je sajmovanje prvog radnoga dana …

Postavljeno 20 zvona za staklo i staklenu ambalažu

Pravilno zbrinjavanje stakla i staklene ambalaže zahvaljujući specijaliziranim spremnicima, tzv. zvonima, od ovog je tjedna …

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *