Pogrebi

Otvorenje kupališne sezone 1. lipnja!

Gradski bazeni u Đakovu otvaraju se za posjetitelje u srijedu 1. lipnja! Radno je vrijeme svakodnevno od 10 do 19 sati, a po tradiciji prvoga je dana nove sezone kupanje svima besplatno. Prognostičari od polovice tjedna najavljuju ponovno obilje sunca i ljetne temperature zraka pa bazeni s nestrpljenjem očekuju prve i najhrabrije kupače.

Nakon što se dugi niz godina nisu mijenjale i bile tek simbolične, cijene usluga javnog kupališta malo su porasle, ali ostale prihvatljive; dnevna je ulaznica 15 kuna, sezonska 150 kuna, a obiteljska sezonska 300 kuna. Trošak izdavanja sezonskih ulaznica zadržan je na 10 kuna, koliko stoji i dnevna narukvica za spuštanje aquaganom, djeci i mladima najzabavniji sadržaj.

Za naš bazenski tim, koji je marljivo obavio sve potrebne pripreme, pravi posao tek počinje. Svjestan da je najveći magnet posjetiteljima u želji za osvježenjem kristalno čista voda za kupanje, njezina kvaliteta, svježina i zdravstvena ispravnost bit će i ovog ljeta Univerzalov temeljni zadatak.

Pročitajte i ovo

Još sedam zgrada u konkurenciji za energetsku obnovu

Sedam je projektnih prijedloga za energetsku obnovu višestambenih zgrada, kojima je upravitelj trgovačko društvo Univerzal, …

Počinje odvoz biootpada za 4.000 kućanstava

Od ponedjeljka 16. svibnja, kako smo već najavili, otpočinje tjedni odvoz biootpada kućanstava prema rasporedu …

Traju pripreme za novu kupališnu sezonu

S prvim su toplijim danima na Gradskim bazenima živnule pripreme za novu kupališnu sezonu. Temeljito …

Zbrinjavanje biootpada od 16. svibnja uz tjedni odvoz

U sklopu javne usluge sakupljanja komunalnog otpada Univerzal od ponedjeljka 16. svibnja počinje odvoziti biootpad. …

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *

Skip to content