Pogrebi

Otvorena kupališna sezona na Gradskim bazenima

Besplatnim je ulazom i uz pokoju kap kiše danas počela nova kupališna sezona! Otvorenje Gradskih bazena na Dan državnosti povratak je staroj tradiciji oživljenoj ponovno lani, kada je obilježavanje ovog nacionalnog praznika vraćeno na 30. svibnja. Prvog dana, kako se i moglo očekivati s obzirom na promjenjive meteorološke uvjete, nekoliko znatiželjnika, hrabrijih djevojaka i momaka kojima nisu zasmetali ni vjetar, ni kišica. Znali su se kupati, priznaju, i po hladnijem vremenu i u “ledenijoj” vodi, danas u olimpijskom bazenu ugrijanoj na gotovo 20 Celzijevih stupnjeva.

Cijene bazenskih usluga nisu se mijenjale u odnosu na prethodnu sezonu; dnevna ulaznica stoji simboličnih 10 kuna, sezonska 100, mjesečna 50, a obiteljska sezonska 250 kuna (uz jednokratni trošak izdavanja i plastificiranja od 10 kuna, osim dnevne). Spuštanje aquaganom bez dnevnog ograničenja također ostaje na 10 kuna. Sve ovo vrijedi od 31. svibnja do kraja sezone, za koju se nadamo da će biti topla, zabavna, duga i uspješna.

Epidemiološke mjere za javna kupališta ostaju i ovog ljeta, no nema iznenađenja jer je sve isto kao i lani – od dezinfekcije ruku i prolaska sanitarnim propusnikom na ulazu u bazenski krug do tuširanja prije ulaska u bazen, preporučenog međusobnoga razmaka od 1,5 metra i bez ležaljki. Novost je koja će mnoge razveseliti da će Gradski bazeni svakodnevno biti otvoreni (umjesto do 18) do 19 sati, a to znači sat vremena više kupanja i druženja!

Pročitajte i ovo

Nova klizališna sezona od 10. prosinca!

Na Gradskom klizalištu na Strossmayerovu trgu komunalni radnici privode kraju posljednje pripreme za novu klizališnu …

Poziv za najam kućica u sklopu Adventa u Đakovu 2021.

Univerzal d.o.o. je (30. studenoga) objavio Poziv za iskazivanje interesa za najam drvenih kućica za …

Zimska služba spremna!

Programom održavanja nerazvrstanih cesta u zimskim uvjetima, o čemu brine trgovačko društvo Univerzal, za novu …

Važne COVID obavijesti za korisnike Univerzalovih usluga

U skladu s Odlukom Stožera civilne zaštite RH (NN 121/2021), za sve korisnike usluga trgovačkog …

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *

Skip to content