Pogrebi

Odbačene kaznene prijave Adrića i Kaselja protiv Ripića

O niskostima kojima se politički oponenti koriste u blaćenju aktualne gradske vlasti i Univerzalova direktora Stjepana Ripića svjedoči Rješenje Županijskog državnog odvjetništva (ŽDO) u Osijeku, dostavljeno Univerzalu 24. svibnja, kojim je ŽDO odbacilo kaznene prijave Roberta Adrića i Mile Kaselja protiv direktora Ripića.

Adrića i Kaselja na lažno je i neosnovano prijavljivanje Stjepana Ripića motivirala službena istraga protiv ove dvojice zbog višemilijunskih malverzacija na štetu trgovačkog društva Univerzal koju upravo provodi Županijsko državno odvjetništvo (ŽDO) u Slavonskome Brodu. Zbog toga se prijava tandema Adrić-Kaselj može kategorizirati kao novi u nizu perfidnih pokušaja relativiziranja i prikrivanja istrage nadležnih institucija protiv njih samih.

Javnosti je vjerojatno i od prije poznato kako je Robert Adrić pod istragom zbog kupoprodaje zemljišta na Vitici, čestice gdje je danas Univerzalovo Reciklažno dvorište građevinskog otpada, čime si je zahvaljujući Kaselju priskrbio veliku imovinsku korist, a Mile Kaselj kao osumnjičenik za više kaznenih djela zlouporabe u gospodarskom poslovanju na štetu trgovačkog društva kojemu je do 2017. bio direktor.

Posljedično, Stjepan Ripić i Univerzal d.o.o. podnijet će kaznenu prijavu protiv Adrića i Kaselja zbog lažnog prijavljivanja, temeljenog na insinuacijama i konstrukcijama nastalima bez realne osnove i iz želje za revanšizmom.

Pročitajte i ovo

Otvorenje kupališne sezone 1. lipnja!

Gradski bazeni u Đakovu otvaraju se za posjetitelje u srijedu 1. lipnja! Radno je vrijeme …

Još sedam zgrada u konkurenciji za energetsku obnovu

Sedam je projektnih prijedloga za energetsku obnovu višestambenih zgrada, kojima je upravitelj trgovačko društvo Univerzal, …

Počinje odvoz biootpada za 4.000 kućanstava

Od ponedjeljka 16. svibnja, kako smo već najavili, otpočinje tjedni odvoz biootpada kućanstava prema rasporedu …

Traju pripreme za novu kupališnu sezonu

S prvim su toplijim danima na Gradskim bazenima živnule pripreme za novu kupališnu sezonu. Temeljito …

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *

Skip to content