Pogrebi

Odbačene kaznene prijave Adrića i Kaselja protiv Ripića

O niskostima kojima se politički oponenti koriste u blaćenju aktualne gradske vlasti i Univerzalova direktora Stjepana Ripića svjedoči Rješenje Županijskog državnog odvjetništva (ŽDO) u Osijeku, dostavljeno Univerzalu 24. svibnja, kojim je ŽDO odbacilo kaznene prijave Roberta Adrića i Mile Kaselja protiv direktora Ripića.

Adrića i Kaselja na lažno je i neosnovano prijavljivanje Stjepana Ripića motivirala službena istraga protiv ove dvojice zbog višemilijunskih malverzacija na štetu trgovačkog društva Univerzal koju upravo provodi Županijsko državno odvjetništvo (ŽDO) u Slavonskome Brodu. Zbog toga se prijava tandema Adrić-Kaselj može kategorizirati kao novi u nizu perfidnih pokušaja relativiziranja i prikrivanja istrage nadležnih institucija protiv njih samih.

Javnosti je vjerojatno i od prije poznato kako je Robert Adrić pod istragom zbog kupoprodaje zemljišta na Vitici, čestice gdje je danas Univerzalovo Reciklažno dvorište građevinskog otpada, čime si je zahvaljujući Kaselju priskrbio veliku imovinsku korist, a Mile Kaselj kao osumnjičenik za više kaznenih djela zlouporabe u gospodarskom poslovanju na štetu trgovačkog društva kojemu je do 2017. bio direktor.

Posljedično, Stjepan Ripić i Univerzal d.o.o. podnijet će kaznenu prijavu protiv Adrića i Kaselja zbog lažnog prijavljivanja, temeljenog na insinuacijama i konstrukcijama nastalima bez realne osnove i iz želje za revanšizmom.

Pročitajte i ovo

Nova klizališna sezona od 10. prosinca!

Na Gradskom klizalištu na Strossmayerovu trgu komunalni radnici privode kraju posljednje pripreme za novu klizališnu …

Poziv za najam kućica u sklopu Adventa u Đakovu 2021.

Univerzal d.o.o. je (30. studenoga) objavio Poziv za iskazivanje interesa za najam drvenih kućica za …

Zimska služba spremna!

Programom održavanja nerazvrstanih cesta u zimskim uvjetima, o čemu brine trgovačko društvo Univerzal, za novu …

Važne COVID obavijesti za korisnike Univerzalovih usluga

U skladu s Odlukom Stožera civilne zaštite RH (NN 121/2021), za sve korisnike usluga trgovačkog …

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *

Skip to content