Pogrebi

Odbačene kaznene prijave Adrića i Kaselja protiv Ripića

O niskostima kojima se politički oponenti koriste u blaćenju aktualne gradske vlasti i Univerzalova direktora Stjepana Ripića svjedoči Rješenje Županijskog državnog odvjetništva (ŽDO) u Osijeku, dostavljeno Univerzalu 24. svibnja, kojim je ŽDO odbacilo kaznene prijave Roberta Adrića i Mile Kaselja protiv direktora Ripića.

Adrića i Kaselja na lažno je i neosnovano prijavljivanje Stjepana Ripića motivirala službena istraga protiv ove dvojice zbog višemilijunskih malverzacija na štetu trgovačkog društva Univerzal koju upravo provodi Županijsko državno odvjetništvo (ŽDO) u Slavonskome Brodu. Zbog toga se prijava tandema Adrić-Kaselj može kategorizirati kao novi u nizu perfidnih pokušaja relativiziranja i prikrivanja istrage nadležnih institucija protiv njih samih.

Javnosti je vjerojatno i od prije poznato kako je Robert Adrić pod istragom zbog kupoprodaje zemljišta na Vitici, čestice gdje je danas Univerzalovo Reciklažno dvorište građevinskog otpada, čime si je zahvaljujući Kaselju priskrbio veliku imovinsku korist, a Mile Kaselj kao osumnjičenik za više kaznenih djela zlouporabe u gospodarskom poslovanju na štetu trgovačkog društva kojemu je do 2017. bio direktor.

Posljedično, Stjepan Ripić i Univerzal d.o.o. podnijet će kaznenu prijavu protiv Adrića i Kaselja zbog lažnog prijavljivanja, temeljenog na insinuacijama i konstrukcijama nastalima bez realne osnove i iz želje za revanšizmom.

Pročitajte i ovo

Na židovskom groblju komemorirane žrtve holokausta

Okupljanjem židovske zajednice i ove je prve lipanjske nedjelje na židovskom groblju održana komemoracija u …

Otvorena kupališna sezona na Gradskim bazenima

Besplatnim je ulazom i uz pokoju kap kiše danas počela nova kupališna sezona! Otvorenje Gradskih …

Stigle žute posude, uskoro isporuka korisnicima!

Ovog je tjedna Univerzalu (napokon) isporučeno 5.600 posuda za otpadnu plastiku, koje su korisnici, kao …

Otvorenje Gradskih bazena na Dan državnosti

Kao i lani, kupališna sezona na Gradskim bazenima službeno počinje 30. svibnja, u nedjelju! Unatoč …

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *

Skip to content