Pogrebi

Od početka sezone klizalo se 5.000 Đakovčana i gostiju

Od otvorenja je klizališne sezone 10. prosinca vještine snalaženja na ledu provjerilo barem 5.000 sugrađana! U toj brojci nije prvi dan, kada je klizanje bilo svima besplatno. Podaci prate prošlu sezonu, tijekom koje su također zbog epidemioloških razloga i izbjegavanja gužve grupe klizača bile ograničene na 25 osoba. Najviše je posjetitelja zabilježeno 19. prosinca (nedjelja), kada je prodano 450 ulaznica. Dokaz je to kako, unatoč ograničenjima, a zahvaljujući kraćim klizališnim turnusima, kapacitet klizališta ne trpi, dok u isto vrijeme univerzalovci dobrom organizacijom doživljaj klizanja omogućuju većem broju zaljubljenika u ledenu čaroliju.

Živo je na klizalištu i skoro svakoga prijepodneva, kada u rezerviranim terminima kližu najavljene skupine vrtićke i školske djece, za koje je cijena ulaznice prepolovljena na 5 kuna po osobi.

Redovno za pola sata klizanja i par klizaljki treba izdvojiti 10 kuna, a za tuljana ili medvjedića, koji će pomoći najmanjima, dodatnih 10 kuna. Klizalište na Strossmayerovu trgu ostaje otvoreno do 16. siječnja. Možda i duže, što prvenstveno ovisi o zanimanju za ovaj oblik zabave i rekreacije.

 Radno vrijeme i cjenik klizališta

 

Pročitajte i ovo

Od Nove godine privremeno bez stočnog sajma

Univerzal od 1. siječnja privremeno zaustavlja održavanje stočnoga sajma u Piškorevcima. Trend slabljenja zanimanja za …

Tko su korisnici kućica na Adventu u Đakovu?

Po zaključenju Univerzalova javnog poziva za najam kućica za pružanje ugostiteljskih i ostalih usluga tijekom …

Nova klizališna sezona od 10. prosinca!

Na Gradskom klizalištu na Strossmayerovu trgu komunalni radnici privode kraju posljednje pripreme za novu klizališnu …

Poziv za najam kućica u sklopu Adventa u Đakovu 2021.

Univerzal d.o.o. je (30. studenoga) objavio Poziv za iskazivanje interesa za najam drvenih kućica za …

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *

Skip to content