Pogrebi

Od početka sezone klizalo se 5.000 Đakovčana i gostiju

Od otvorenja je klizališne sezone 10. prosinca vještine snalaženja na ledu provjerilo barem 5.000 sugrađana! U toj brojci nije prvi dan, kada je klizanje bilo svima besplatno. Podaci prate prošlu sezonu, tijekom koje su također zbog epidemioloških razloga i izbjegavanja gužve grupe klizača bile ograničene na 25 osoba. Najviše je posjetitelja zabilježeno 19. prosinca (nedjelja), kada je prodano 450 ulaznica. Dokaz je to kako, unatoč ograničenjima, a zahvaljujući kraćim klizališnim turnusima, kapacitet klizališta ne trpi, dok u isto vrijeme univerzalovci dobrom organizacijom doživljaj klizanja omogućuju većem broju zaljubljenika u ledenu čaroliju.

Živo je na klizalištu i skoro svakoga prijepodneva, kada u rezerviranim terminima kližu najavljene skupine vrtićke i školske djece, za koje je cijena ulaznice prepolovljena na 5 kuna po osobi.

Redovno za pola sata klizanja i par klizaljki treba izdvojiti 10 kuna, a za tuljana ili medvjedića, koji će pomoći najmanjima, dodatnih 10 kuna. Klizalište na Strossmayerovu trgu ostaje otvoreno do 16. siječnja. Možda i duže, što prvenstveno ovisi o zanimanju za ovaj oblik zabave i rekreacije.

 Radno vrijeme i cjenik klizališta

 

Pročitajte i ovo

Otvorenje kupališne sezone 1. lipnja!

Gradski bazeni u Đakovu otvaraju se za posjetitelje u srijedu 1. lipnja! Radno je vrijeme …

Još sedam zgrada u konkurenciji za energetsku obnovu

Sedam je projektnih prijedloga za energetsku obnovu višestambenih zgrada, kojima je upravitelj trgovačko društvo Univerzal, …

Počinje odvoz biootpada za 4.000 kućanstava

Od ponedjeljka 16. svibnja, kako smo već najavili, otpočinje tjedni odvoz biootpada kućanstava prema rasporedu …

Traju pripreme za novu kupališnu sezonu

S prvim su toplijim danima na Gradskim bazenima živnule pripreme za novu kupališnu sezonu. Temeljito …

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *

Skip to content