Pogrebi

Objektivom zavirila ispod površine Gradskih bazena

Ispod površine je vode na Gradskim bazenima Ruža Mikešić tijekom protekla dva ljeta fotografski bilježila dinamičnost pokreta ljudskog tijela uronjenog u dubine velikog bazena, a izabranih je 30 fotografija postavila u suradnji s Foto-kino klubom Đakovo u Kući Reichsmann na gradskome korzu. Izložbu “Plavi zen” sinoć je ondje otvorio Univerzalov direktor Stjepan Ripić, podsjetivši da je iza nas rekordna kupališna sezona u kojoj su Gradski bazeni imali oko 47.000 gostiju i 1.000 prodanih sezonskih ulaznica! Direktor Ripić i autorica posebno su se osvrnuli na besprijekornu čistoću bazenske vode, bez čega, složili su se oboje, ne bi bilo ni ovih fotografija. Istaknuli su da zasluge za tehničko održavanje kvalitete vode ima Univerzalov bazenski tim.

Vidno uzbuđena pred brojnim prijateljima i kolegama, autorica Mikešić zahvalila je svima koji su podržali i realizirali “Plavi zen”, posebno osobama s fotografija i najavila još podvodnih igara s bazenskim plavetnilom u budućnosti. Izložba je dio programa “Zvonila su zvona katedrale naše” Grada Đakova, koji je ujedno njezin glavni pokrovitelj.

Pročitajte i ovo

Otvorenje kupališne sezone 1. lipnja!

Gradski bazeni u Đakovu otvaraju se za posjetitelje u srijedu 1. lipnja! Radno je vrijeme …

Još sedam zgrada u konkurenciji za energetsku obnovu

Sedam je projektnih prijedloga za energetsku obnovu višestambenih zgrada, kojima je upravitelj trgovačko društvo Univerzal, …

Počinje odvoz biootpada za 4.000 kućanstava

Od ponedjeljka 16. svibnja, kako smo već najavili, otpočinje tjedni odvoz biootpada kućanstava prema rasporedu …

Traju pripreme za novu kupališnu sezonu

S prvim su toplijim danima na Gradskim bazenima živnule pripreme za novu kupališnu sezonu. Temeljito …

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *

Skip to content