Pogrebi

Nova klizališna sezona od 10. prosinca!

Na Gradskom klizalištu na Strossmayerovu trgu komunalni radnici privode kraju posljednje pripreme za novu klizališnu sezonu. Prvog dana, u petak 10. prosinca, zaljubljenici u klizanje na led će bez plaćanja ulaznice koja će inače koštati, kao i prethodnih sezona, 10 kuna s uključenim najmom klizaljki. Klizalište će biti otvoreno svakodnevno od 12 do 20 sati, osim na prvi dan Božića i Novu godinu. Zbog i dalje prisutnog zdravstvenog rizika, na 300 četvornih metara ledene površine klizat će se u isto vrijeme najviše 25 osoba u turnusima od po 30 minuta, s obveznom stankom između svake grupe klizača.

Zahvaljujući dobroj organizaciji rada klizališta i uspjehu prošle sezone u istim epidemiološkim okolnostima, Grad Đakovo i Univerzal vjeruju kako će klizalište i ovaj put donijeti radost i osmijeh na mnoga lica. Na sugrađanima je samo strpljivo čekati svoj termin u danima kada se očekuje veliki broj zainteresiranih.

Pročitajte i ovo

Otvorenje kupališne sezone 1. lipnja!

Gradski bazeni u Đakovu otvaraju se za posjetitelje u srijedu 1. lipnja! Radno je vrijeme …

Još sedam zgrada u konkurenciji za energetsku obnovu

Sedam je projektnih prijedloga za energetsku obnovu višestambenih zgrada, kojima je upravitelj trgovačko društvo Univerzal, …

Počinje odvoz biootpada za 4.000 kućanstava

Od ponedjeljka 16. svibnja, kako smo već najavili, otpočinje tjedni odvoz biootpada kućanstava prema rasporedu …

Traju pripreme za novu kupališnu sezonu

S prvim su toplijim danima na Gradskim bazenima živnule pripreme za novu kupališnu sezonu. Temeljito …

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *

Skip to content