Pogrebi

Na Gradskim bazenima dosad 18.000 kupača

Spas je pred visokim temperaturama s početka kolovoza na Gradskim bazenima proteklog prazničnog vikenda potražilo 2.000 kupača! Obećavajući je to početak novog mjeseca, uzme li se da ovo ljeto obilježava netipično vrijeme s čestim atmosferskim nestabilnostima, pljuskovima i osvježenjima, bez prave vrućine, koja nas je pritisnula tek posljednjih dana. Da se vrijeme doista “poigralo” s kupališnom sezonom na kontinentu, pokazuju brojke s Gradskih bazena, a one su u usporedbi s prošlogodišnjima nešto skromnije; od otvorenja je sezone 2. lipnja do danas zabavu na bazenima pronašlo oko 18.000 posjetitelja.

Lipanj je donio prvih 5.000 kupača, a srpanj dvostruko više, iako je najzanimljivije u svemu preko 600 izdanih sezonskih ulaznica, što govori da su korisnici Gradskih bazena potvrdili ekonomičnost ovakvog tipa kupališne karte, koja za svega 100 kuna donosi neograničeni broj kupanja.

Najbolji je dio sezone zasad bio u razdoblju od 20. srpnja do kraja prošlog mjeseca, kada je u samo 11 dana zabavu i osvježenje na đakovačkim bazenima pronašlo 6.500 posjetitelja!

Kad nas već nije razmazilo, preostaje vjerovati da će nas ljeto u kolovozu ipak bar malo “pomaziti”, kako bi svi željni ljetnih osvježenja u vodi opušteno mogli uživati u kupanju, sunčanju i druženju na Gradskim bazenima.

Pročitajte i ovo

Izvrsni rezultati zdravstvene analize bazenske vode

Gradski su bazeni u Đakovu apsolutni hit kupališne sezone i top destinacija ljetnog osvježenja na …

Trend visoke posjećenosti Gradskih bazena i u srpnju

Na Gradskim se bazenima do kraja srpnja okupalo više od 31.000 posjetitelja! Već je posljednjeg …

Otvorena kupališna sezona na Gradskim bazenima

Besplatnim je ulazom i uz pokoju kap kiše danas počela nova kupališna sezona! Otvorenje Gradskih …

Otvorenje Gradskih bazena na Dan državnosti

Kao i lani, kupališna sezona na Gradskim bazenima službeno počinje 30. svibnja, u nedjelju! Unatoč …

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *

Skip to content