Pogrebi

Na Gradskim bazenima dosad 18.000 kupača

Spas je pred visokim temperaturama s početka kolovoza na Gradskim bazenima proteklog prazničnog vikenda potražilo 2.000 kupača! Obećavajući je to početak novog mjeseca, uzme li se da ovo ljeto obilježava netipično vrijeme s čestim atmosferskim nestabilnostima, pljuskovima i osvježenjima, bez prave vrućine, koja nas je pritisnula tek posljednjih dana. Da se vrijeme doista “poigralo” s kupališnom sezonom na kontinentu, pokazuju brojke s Gradskih bazena, a one su u usporedbi s prošlogodišnjima nešto skromnije; od otvorenja je sezone 2. lipnja do danas zabavu na bazenima pronašlo oko 18.000 posjetitelja.

Lipanj je donio prvih 5.000 kupača, a srpanj dvostruko više, iako je najzanimljivije u svemu preko 600 izdanih sezonskih ulaznica, što govori da su korisnici Gradskih bazena potvrdili ekonomičnost ovakvog tipa kupališne karte, koja za svega 100 kuna donosi neograničeni broj kupanja.

Najbolji je dio sezone zasad bio u razdoblju od 20. srpnja do kraja prošlog mjeseca, kada je u samo 11 dana zabavu i osvježenje na đakovačkim bazenima pronašlo 6.500 posjetitelja!

Kad nas već nije razmazilo, preostaje vjerovati da će nas ljeto u kolovozu ipak bar malo “pomaziti”, kako bi svi željni ljetnih osvježenja u vodi opušteno mogli uživati u kupanju, sunčanju i druženju na Gradskim bazenima.

Pročitajte i ovo

Klizališna sezona produžena do 24. siječnja!

Još tjedan dana zimskih radosti na klizalištu! Zbog velikog zanimanja javnosti, a napose najmlađih sugrađana, …

Klizalište od 2. siječnja otvoreno do 20 sati

U prvih je deset dana sezone Gradsko klizalište na Strossmayerovu trgu zabilježilo 2.500 posjetitelja. Unatoč …

Počela nikad izazovnija klizališna sezona

Otvoreno je Gradsko klizalište na Strossmayerovu trgu! Prvi dan nove sezone, organizirane uz epidemiološke mjere, …

Prvog dana sezone besplatno klizanje!

U petak 18. prosinca prvi je dan nove sezone na Gradskom klizalištu na Strossmayerovu trgu, …

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *

Skip to content