Pogrebi

“Komunalac u selu” rješava prijavljene probleme

Puni su koševi za otpad u centru vašeg sela? Primijetili ste pokidanu igračku ili oštećenu klupu na dječjem igralištu? Ove i sve ostale slične uočene komunalne probleme u vezi čistoće, održavanja i uređenja zelenih površina, kao i dječjih igrališta u svome prigradskom naselju prijavite Univerzalu na telefon 811 018, adresu e-pošte univerzal@univerzal-djakovo.hr ili pomoću servisa Messenger. Uz elektroničku prijavu dobro je priložiti fotografiju koja potvrđuje problem zbog kojeg se javljate. Komunalni će radnici svakog tjedna, vodeći se zaprimljenim prijavama, obići sva prigradska naselja i obaviti potrebne radove.

Ponedjeljkom će dežurni seoski komunalac boraviti u Piškorevcima i Novim Perkovcima, utorkom u Budrovcima i Đurđancima, srijedom u Kuševcu i Ivanovcima Đakovačkim, a četvrtkom u Selcima Đakovačkim i Širokom Polju.

Interakcija mještana s Univerzalom, koju omogućuje naš program “Komunalac u selu”, uskoro će postati još tješnja jer ćemo za svako prigradsko naselje objaviti ime i kontakt seoskog komunalca zaduženog za zaprimanje prijava mještana izravnim telefonskim pozivom ili pomoću smartphone aplikacija Viber i Whatsapp.

Pročitajte i ovo

Iscrtavanje pješačkih prijelaza uoči početka škole

Prije prvog zvona u novoj školskoj godini Univerzalovi radnici iscrtavaju pješačke prijelaze i zaustavne linije …

Svakom kućanstvu deset žutih vreća godišnje

Žuta je kanta već napunjena, a do redovnoga odvoza plastike treba se strpjeti? Nije problem, …

Zbog vrućina prvi pogreb u 10, a drugi u 11 sati

Od ponedjeljka 1. kolovoza mijenja se raspored ispraćaja pokojnih osoba i ukopa na đakovačkim grobljima. …

Želite li papirnati račun zamijeniti digitalnim?

Prateći komunikacijske tehnologije i praktična rješenja, odlučili smo provjeriti jesu li naši korisnici zainteresirani račune …

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *

Skip to content