Pogrebi

Izvrsni rezultati zdravstvene analize bazenske vode

Gradski su bazeni u Đakovu apsolutni hit kupališne sezone i top destinacija ljetnog osvježenja na istoku Slavonije! Brojkama je i prije polovice kolovoza premašena predpandemijska 2019., za što je dobrim djelom, uz simboličnu cijenu ulaznica, zaslužna iznimna čistoća i kvaliteta bazenske vode. Njezinu zdravstvenu ispravnost nekoliko puta dnevno provjeravaju bazenski tehničari, a laboratorijski redovno ispituje Nastavni zavod za javno zdravstvo Osječko-baranjske županije. Analitički izvještaji Zavoda demantiraju komentare kojima se u posljednje vrijeme na račun navodno loše bazenske vode pune društveni mediji. Posljednji izvještaj, primjerice, daje izvrsne rezultate ispitivanja uzoraka uzetih iz dječjeg i olimpijskog bazena, a možete ga pogledati na poveznici http://st.telekomcloud.hr/e7xqa i na kućici na ulazu u Gradske bazene.

Unatoč svakodnevnome mnoštvu kupača, Univerzalov tim i dva i pol mjeseca od početka sezone uspijeva vodu u oba bazena učiniti mikrobiološki, estetski i tehničkim potpuno ispravnom, u skladu sa svim propisanim vrijednostima iz Pravilnika o sanitarno-tehničkim i higijenskim uvjetima bazenskih kupališta i zdravstvenoj ispravnosti vode. Osim toga, o zadovoljstvu kupača kvalitetom vode najbolje govore Google recenzije.

Pročitajte i ovo

Otvorenje kupališne sezone 1. lipnja!

Gradski bazeni u Đakovu otvaraju se za posjetitelje u srijedu 1. lipnja! Radno je vrijeme …

Još sedam zgrada u konkurenciji za energetsku obnovu

Sedam je projektnih prijedloga za energetsku obnovu višestambenih zgrada, kojima je upravitelj trgovačko društvo Univerzal, …

Počinje odvoz biootpada za 4.000 kućanstava

Od ponedjeljka 16. svibnja, kako smo već najavili, otpočinje tjedni odvoz biootpada kućanstava prema rasporedu …

Traju pripreme za novu kupališnu sezonu

S prvim su toplijim danima na Gradskim bazenima živnule pripreme za novu kupališnu sezonu. Temeljito …

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *

Skip to content